Від Терехова вимагають пояснити, де він взяв кошти на рекламу до 8 березня в Харкові, - депутат (ВІДЕО)

Депутат заявила, що розтрати на борди з Тереховим вилилися у велику суму

Депутат Харківської міськради від партії "Слуга народу" Аліна Мустафаєва заявила, що НАЗК вимагає пояснень від в.о. мера Харкова Ігоря Терехова про походження коштів на його рекламну кампанію. Про це депутат розповіла на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, раніше вона направила запит до Національного агентства з запобігання корупції, в якому повідомила, що нарахувала в Харкові 400 білбордів із рекламою Терехова, в якій той вітав жінок з 8 березня.

"Якщо ми подивимося декларацію за 2019 рік пана Терехова, то ми побачимо, що його офіційний дохід, який становить 1,5 млн грн, іншого немає. За скромними підрахунками вартість і розміщення таких рекламних конструкцій становить від 4 до 6 тисяч грн... якщо ми скромно перемножимо це все, то ми отримаємо 1,6 млн грн. Відповідно виникає питання, що за місяць Ігор Олександрович витратив свій річний дохід за 2019 рік?" - заявила Мустафаєва.

Гроші з міського бюджету, за словами Мустафаєвої, нібито не виділялися і відповідні тендери не оголошувалися.

"На сайті Прозоро такого тендера немає", - запевняє вона.

За її словами, це не можна вважати соціальною рекламою.

"Тому що рішення виконкому не було, і навіть якщо б це була соціальна реклама, то там не повинно було бути написано, що вітає секретар міськради. Там повинно було бути написано "міська рада". Чому саме пан Терехов мав розміщуватися на бордах?" - задається питанням Мустафаєва.

Депутат повідомила, що НАЗК вже зажадало від Терехова дати пояснення про те, за чий рахунок здійснюється така рекламна компанія.

призначити дострокові вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року.



Виктория

1 серпня 2021, 11:38

А что, Терехов разве до 2019 года был голодранцем безденежным? Мустафаева манипулирует. Пусть лучше расскажет, где взяла деньги на покупку многомиллионной квартиры и второго автомобиля Кадилак... Предпринимательских денег для этого явно недостаточно, так как там указан четырёхмиллионный доход (а это не чистая прибыль, а всего лишь общая выручка)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися