Тимчасовий мер Харкова Терехов покинув місто і поїхав на відпочинок у Туреччину – депутат

Харків побив вже усі антирекорди із захворюваності на Covid-19

Тим часом секретар Харківської міськради, в.о. мера міста Ігор Терехов вирішив влаштувати собі відпустку у Турції. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook депутатка Харківської міськради від "Слуги народу" Аліна Мустафаєва.

"Побачила у Telegram пости про те, що зник Ігор Олександрович. Чесно кажучи, я коли це читала, злякалась трохи. Що означає "зник"? Ігор Олександрович поїхав на відпочинок в Турцію. В суботу ввечері він поїхав з Харкова", - пише депутатка.

Вона також відзначила, що в такий тяжкий час керівник міста мав би бути на місці та контролювати ситуацію в боротьбі з пандемією.

"Я вважаю, що не можна кидати місто, тим більше цифри хворих ростуть. І я гадаю, що вони значно вище, аніж нам показують. Нам потрібно кинути усі сили для того, аби взяти під контроль ситуацію. Нам потрібно боротися з цією напастю, та відпочивати зараз якраз не той час", - зазначила Мустафаєва.

Остання статистика демонструє, що Харківщина є антилідерами у рейтингу захворюваності на Covid-19. Крім того, стрімко зростає кількість госпіталізацій дітей з тяжкою формою захворювання.

Також нещодавно волонтери вимагали скликати позачергову сесію міської ради, аби підняти питання про порушення кримінальних справ проти виконуючого обов'язки мера Харкова - Ігоря Терехова та керівника департаменту міської освіти через катастрофічну ситуацію з Covid-19.

За даними харківського журналіста Дмитра Когана, двоє з його знайомих, які відвідали масові гуляння на Масляну, влаштовані Ігорем Тереховим, померли від коронавірусу. Також після цих заходів було зафіксовано стрімке зростання захворюваності. Активісти та волонтери неодноразово критикували Терехова через його агітацію під час святкування Масляної під час загострення коронавірусної ситуації.

Загалом Ігор Терехов систематично порушує карантинні правила, він ініціює та особисто приймає участь у масових піар-акціях, на яких ніхто не дотримується жодних правил безпеки.




Джордж

15 квітня 2021, 05:40

Кто такая Алина Мустафаева???

Виктор К.

9 квітня 2021, 05:45

ССцсыкун ленивый

Олег

7 квітня 2021, 10:50

https://kh.vgorode.ua/news/transport_y_ynfrastruktura/a1157939-smotri-foto-na-kharkovskikh-marshrutakh-mohut-pojavitsja-turetskie-avtobusy

Олег

7 квітня 2021, 10:49

https://kh.vgorode.ua/news/transport_y_ynfrastruktura/a1157939-smotri-foto-na-kharkovskikh-marshrutakh-mohut-pojavitsja-turetskie-avtobusy

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися