Депутат від ОПЗЖ Спаський: Терехов займається популізмом і обдурить харків'ян з тарифами

Депутат Харківської міськради від ОПЗЖ Спаський звинувачує Терехова в популізмі та обмані

В.о. мера Харкова Ігор Терехов заради передвиборчого піару обманює харків'ян з тарифами на тепло, а його обіцянки не піднімати тарифи на опалення - це всього лише передвиборче гасло і пил в очі харків'янам. Про це заявив депутат Харківської міськради від ОПЗЖ Андрій Спаський в ефірі телеканалу Live.

"Заради перемоги на виборах влада в Харкові обманює городян, обіцяючи не піднімати тарифи на опалення", - каже депутат.

Депутат каже, що в підсумку харків'янам доведеться з власних кишень заплатити різницю, яка буде між реальними тарифами і "тарифами Терехова"

"В минулому опалювальному сезоні збиток Харківський тепломереж був близько 1,6 млрд гривень. Якщо врахувати, що в минулому опалювальному сезоні у ХТМ вартість газу вийшла в середньому по 8 грн/м куб, то плановий збиток на цей опалювальний сезон: 2,4-2,6 млрд грн", - сказав Спаський.

І компенсувати цей збиток будуть за рахунок харків'ян, вважає Спаський.


Нагадаємо, що 10 вересня в.о. мера Харкова Ігор Терехов заявив, що тарифи на теплопостачання, гарячу і холодну воду в місті Харкові підніматися не будуть.

При цьому в ряді міст України відзначають, що відповідна постанова Кабміну закладає підвищення тарифів. У Київській мерії кажуть, що подорожчання тепла складе близько 40 - 60%.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Харківській мерії пообіцяли харків'янам не піднімати тарифи на комунальні послуги як мінімум до кінця опалювального сезону. Тарифи залишаться колишніми не тільки на опалення, але і на гарячу і холодну воду, вивіз сміття, водовідведення, вартість громадського транспорту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися