У приватному дворі на Харківщині згоріло дві тонни соломи

Причина загоряння встановлюється

На Харківщині у Валківському районі ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

За даними рятувальників, 18 березня о 00:10 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Новій, 1, в селищі Мельникове Валківського району. На момент прибуття рятувальників на території приватного домоволодіння вогонь охопив перекриття господарської будівлі на площі 10 кв. м. і дві тонни соломи. Пожежу вдалося локалізувати о 1:05, ліквідувати – о 1:50. Причина загоряння встановлюється.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні, 18 березня, в селищі Березівка сталася пожежа в приміщенні Золочівської районної лікарні ветеринарної медицини. За даними співробітників ДСНС, інформація про інцидент надійшла в Службу порятунку о 5:45. До місця виклику направили 4 підрозділу ДСНС із Золочівського та Дергачівського районів. Зазначається, що на момент прибуття рятувальників площа пожежі склала понад 200 кв. м. Горів дах будівлі. О 07:00 пожежу було локалізовано, о 10:35 - ліквідовано. Причина її виникнення встановлюється.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися