У Харкові у магазині "EVA" стався незвичайний інцидент (ФОТО)

На місці працювала поліція

У Харкові в магазині "EVA" впіймали чоловіка, який намагався вкрасти косметику. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП у Харківській області.

Інцидент стався увечері 24 січня. Як передає джерело, до "EVA" на вулиці Пушкінській зайшов чоловік, який не викликав, на перший погляд, жодних підозр. Пробувши якийсь час у магазині, відвідувач взяв набір косметики та спробував пронести цей товар повз касу. Зазначається, що вартість набору косметики, який мало не вкрав чоловік, складала 600 гривень.

picture

Продавці магазину самотужки зупинили злочинця та викликали поліцію. До приїзду поліції жінки, які впіймали злодія, утримували його у приміщенні магазину.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що правопорушником виявився 34-річний мешканець Харківської області. За фактом події порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 185 (замах на злодійство).

За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання як обмеження волі терміном до п'яти років.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що під Харковом чоловік вкрав сотні кілограмів меду. З одного приміщення злочинцеві вдалося винести 280 кілограмів меду. За це йому загрожує тюремне ув'язнення. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині жінка приходила у гості до пенсіонерів, і вони добровільно віддавали їй гроші. Шахрайка зуміла заробити на обмані пенсіонерів 90 тисяч гривень. Проте тепер їй загрожує покарання як позбавлення волі. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися