У Харкові чоловік випав з вікна на дах магазину: що з ним сталося (ФОТО)

На щастя, постраждалий вижив

У Шевченківському районі Харкова сталася НП - чоловік випав із вікна своєї квартири, що розташована на п'ятому поверсі. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогодні, 26 січня, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в будинку на вулиці 23 серпня, 39 з вікна випав чоловік. Той, хто дзвонив, повідомив, що потерпілий впав на дах одноповерхового магазину, що був прибудований у будинок, і отримав численні травми. До місця виклику було направлено чергову варту 1-ї частини ДСНС, а також відділення на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі САРМ-Л 6-ї частини.

picture

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що потерпілому 54 роки. Внаслідок падіння він отримав множинні травми. Крім того, у нього була підозра на перелом хребта та нижніх кінцівок.

picture

З використанням пожежної драбини на дах магазину, де лежав постраждалий, піднявся медик та рятувальники. Після проведеного медиком огляду потерпілого та знеболювання співробітники ДСНС закріпили його на спинальному щиті та за допомогою рятувальних мотузок та пожежних драбин спустили чоловіка вниз та занурили у "швидку".

Чи це була спроба суїциду або ж нещасний випадок - поки що залишається невідомим. Подробиці встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові дівчина викинулася з вікна. За попередніми даними, харків'янка вчинила самогубство, викинувшись із вікна своєї квартири.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові жінка задушила свою дитину та викинулася з вікна. Постраждала залишилася живою. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися