У Харкові дівчина викинулася з вікна – соцмережі (ФОТО)

Труп дівчини виявили мешканці будинку

У Немишлянському районі Харкова виявили труп молодої дівчини у дворі одного з будинків. Про це повідомляє видання Новини Live, посилаючись на інформацію в Telegram-каналі "Типове ХТЗ".

За словами джерела, сьогодні, 23 грудня, у дворі багатоповерхового будинку по проспекту Московському, 254В місцеві жителі виявили на землі під вікнами бездиханне тіло своєї сусідки. За попередніми даними, дівчина скоїла самогубство, викинувшись із вікна своєї квартири.

Як зазначають очевидці, дівчина справді вистрибнула із вікна. Проте офіційної інформації з цієї нагоди поки що немає. Подробиці події встановлюються.

У Telegram-каналі "Типове ХТЗ опублікували фото з місця подій.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у Харкові жінка задушила свою маленьку дитину, повідомила про це в поліцію і викинулася з вікна. Після падіння з висоти четвертого поверху жінка залишилася живою. Наразі вона перебуває у лікарні під охороною. Пізніше вона спромоглася пояснити правоохоронцям причину свого жахливого вчинку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у грудні в Немишлянському районі Харкова на мосту повісився чоловік. після виявлення трупа на мосту в Мережі почалися обговорення того, що сталося. Багато хто вважає, що загиблому нібито допомогли повіситися. Зазначається, що його шия та ніс були подряпані. Привернула увагу городян та продумано закріплена за поруччя мотузка. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися