У Харкові невідомі закидали яйцями меморіальну дошку (ФОТО)

Акт вандалізму відбувся у центрі міста

Сьогоднішнього ранку харків'яни виявили меморіальну дошку мовознавцю Юрію Шевелеву у жахливому стані. Її закидали яйцями, а знизу з'явилася закреслена свастика. Про це повідомляє видання "Суспільне".

За словами джерела, інцидент трапився на вулиці Римарській, 22. Там на стіні будівлі з боку Сумської встановлено меморіальну дошку Юрію Шевелеву. Першими те, що сталося, помітили працівники магазинів, що знаходяться в цьому ж будинку на першому поверсі. За їхніми припущеннями, вандали могли зіпсувати дошку сьогодні вночі. Незабаром на місці подій уже були правоохоронці. Вони провели огляд місця події та сфотографували його.

picture
Фото - Суспільне

За словами одного з ініціаторів відновлення меморіальної дошки Вадима Позднякова, сьогодні дошку відмиють, а про те, що сталося, повідомлять правоохоронцям. Також наголошується, що представники громадськості розглядають питання щодо встановлення камер відеоспостереження біля меморіальної дошки.

picture
Фото - Telegram-канал "Харків 1654"

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало читачів про те, що у Харкові підлітки продовжують займатися вандалізмом та знімати це на камеру. На Кільцевій дорозі зламали дорожній знак "4.2.3" і зняли це на камеру. Відповідне відео вони опублікували у себе в Instagram. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині невідомі напали на будинок Діда Мороза. Камера відеоспостереження зняла невідомих, які старанно намагалися зламати будинок. У пресслужбі міської ради розповіли, що це не перший напад на дім Діда Мороза за цю зиму.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися