На Харківщині невідомі напали на будинок Діда Мороза: інцидент потрапив на камеру відеоспостереження

Камера відеоспостереження зняла невідомих, які старанно намагалися зламати будинок

У місті Валки, що у Богодухівському районі Харківської області, невідомі намагалися розламати будинок Діда Мороза. Про це повідомили у пресслужбі Валківської міської ради.

До новорічних свят на Центральній площі міста було встановлено будиночок Діда Мороза, куди батьки можуть приводити своїх дітей. Проте не всім він припав до душі. Вже вдруге за останні кілька днів камера відеоспостереження фіксує вибиті двері та розбите віконце у Будинку Діда Мороза, що стоїть на верхній частині Центральної площі.

На сторінці Валківської міської ради у Facebook опублікували записи із камер відеоспостереження. На них видно, що двоє невідомих чоловіків прийшли вдома та стали буквально розламувати його.

"

Вперше, завдяки чітким діям працівників благоустрою та поліції, зловмисників вдалося знайти. Вирішили не висвітлювати взагалі цю прикру подію, подумали, що це одиничний випадок. Та ні!", - йдеться у повідомленні.

Про другий випадок у пресслужбі вирішили повідомити городянам та опублікувати запис із камер. Він стався 1 січня. О 6-й ранку знову-таки двоє невідомих, але вже інших, намагалися зруйнувати новорічну локацію.

Зазначається, що цей запис передали співробітникам поліції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у харківському метро відбувся рідкісний акт вандалізму. З поїзда одразу ж висадили всіх пасажирів, щоби вирушити в депо. На місці події працювала поліція. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Московському та Індустріальному районах Харкова вандали зруйнували новенькі дитячі майданчики. Відповідні фотографії люди опублікували у соцмережах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися