Розстріл на "Південмаші" у Дніпрі: однією з постраждалих виявилася дівчина з Харківської області (ФОТО)

За життя 22-річної Жанни Шарової борються медики

Старший солдат Нацгвардії Яна Шарова, яка постраждала в кривавій бійні на заводі "Південмаш", влаштованій її товаришем по службі Артемом Рябчуком, виявилася уродженкою Харківської області. Про це повідомляє видання KharkivToday.

Дівчина народилася у селі Харківської області. Закінчила Дніпропетровський університет внутрішніх справ та пішла на службу до Нацгвардії. Дівчина ділилася своїми мріями з близькими та говорила, що дуже хоче стати офіцером Нацгвардії. Її відмінними рисами є чесність та справедливість у всьому.

У ніч, коли на Південмаші сталася стрілянина, дівчина була на чергуванні. Сослуживець Жанни Артем Рябчук тричі вистрілив у неї. Найважче поранення – у живіт. Розбитий тонкий та товстий кишечник. Через добу стан постраждалої залишається таким же дуже важким. Лікарі зазначають, що Жанна отримала найсильніші травми з усіх постраждалих тієї ночі.

Головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко розповів, що Жанні провели чотиригодинну складну операцію. В результаті було видалено більше метра розбитого товстого та тонкого кишечника. Як виявилося, куля розвернула також і хребет у поперековому відділі. Постраждалу готують до ще однієї операції.

picture

Фото: Facebook/Сергій Риженко

Сьогодні стало відомо про те, що дівчина прийшла до тями і її стан трохи покращився. Як передає видання "Наше місто", учора вона втратила три літри крові, але їй перелили 4,5 літри, і гемоглобін вдалося підняти майже до 90, що є практично нормою.

Зазначається, що ще чотирьом постраждалим нацгвардійцям перелили 12 літрів крові. Наразі городян просять здавати кров, бо лікарні терміново потрібно поповнити запаси донорської крові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що на території заводу "Південмаш" у Дніпрі солдат НГУ розстріляв своїх товаришів по службі з автома. Внаслідок події загинули п'ятеро людей і ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Відео, з кадрами трагедії потрапило до Мережі. На них можна побачити, як зловмисник веде вогонь по людях, а потім добиває поранених.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися