У Харкові сталася пожежа на заводі: ФОТО з місця події

За попередньою інформацією, внаслідок пригоди ніхто не постраждав

У чотириповерховій будівлі заводу ПАТ "Електромашина" спалахнула пожежа. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Так, сьогодні, 1 лютого, приблизно о 10:35 на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на заводі на вулиці Озерянській, 106 сталося загоряння та терміново потрібна допомога пожежників. До місця події негайно виїхали співробітники ДСНС.

Прибувши на вказану адресу рятувальники встановили, що спалах відбувся на четвертому поверсі будівлі. На момент їхнього прибуття площа пожежі вже становила близько 10 м.кв.

picture

На повну ліквідацію пожежі у будівлі заводу співробітникам ДСНС знадобилося пів години. За попередньою інформацією, внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Зазначається, що до гасіння було залучено 20 осіб та 4 одиниці техніки ДСНС. Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фото з місця подій.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області у приватному будинку сталася масштабна пожежа, яку рятувальники намагалися загасити протягом більш ніж п'яти годин. Співробітники ДСНС встановили, що вогонь охопив увесь будинок на площі 200 кв. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові прямо на ходу спалахнула машина. Рятувальники встановили, що в автомобілі спалахнула кабіна. На момент прибуття співробітників ДСНС загоряння охопило вже моторний відсік та кабіну на площі 3 кв.м. У Мережі було опубліковано фотографії з місця події. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися