На Харківщині сталася масштабна пожежа: рятувальники намагаються загасити її вже майже п'ять годин (ФОТО)

Співробітники ДСНС працюють над ліквідацією пожежі з 6:20

У селищі Безлюдівка, що у Харківському районі області, на території приватного будинку сталася велика пожежа. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 13 січня, о 4:48 на лінію "101" надійшов виклик про те, що в будинку на вулиці провулок Журавлиний, 15-А сталося спалах. До місця події виїхали 6 оперативних відділень Державної пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та місцева пожежна команда із селища Васищеве зі своєю пожежною технікою.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що вогонь охопив увесь будинок на площі 200 кв.м. Зазначається, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав, оскільки всі мешканці цього будинку встигли вчасно його залишити та опинилися в безпеці.

О 6:21 співробітники ДСНС розпочали гасіння пожежі. Проте вже через чотири години спалах так і не вдалося ліквідувати. Наразі на місці продовжують працювати рятувальники.

picture

Причину пожежі встановлюють. Ймовірно, до спалаху призвело порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області у приватному будинку сталася пожежа. Внаслідок події загинув чоловік, який не міг пересуватися самостійно, та його син. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині рятувальники виявили труп у будинку під час гасіння пожежі. Чоловік згорів живцем у власному будинку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися