Вночі в Харкові згорів Lexus

Ймовірна причина загорання машини - підпал

Сьогодні вночі, 19 березня, в Харкові на Павловому Полі горів Lexus. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 01:31. Легковик Lexus Es 300H 2013 року випуску загорівся у дворі 18-типоверхового житлового будинку на провулку Отакара Яроша.

На місце події прибуло 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горів моторний відсік машини і частково салон. Площа пожежі склала близько 3 квадратних метрів.

picture

Вогнеборці о 01:49 локалізували пожежу, а о 02:04 - ліквідували.

В ДСНС повідомляють, що за попередніми даними причиною пожежі став занос відкритого джерела запалювання. Наразі правоохоронці проводять відповідні слідчі дії.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові в одному з дворів на вулиці Академіка Проскури згоріли чотири автомобілі. В поліції відкрили кримінальне провадження та встановлюють причини загорання машин.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом на ходу загорівся легковик. Chevrolet Lacetti спалахнув прямо на трасі у  Валківському районі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися