Масове ДТП з потерпілими: в Харкові зіткнулися "легковики"

Водіїв обох машин госпіталізували в лікарню

Сьогодні вранці, 19 березня, в Харкові на Московському проспекті сталося масове ДТП. Про це розповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", в результаті аварії постраждали п'ятеро людей.

Слідчі встановили, що близько 6 години ранку в крайньому правому ряду рухався "ВАЗ" під керуванням 69-річного чоловіка, позаду по середній смузі їхав Opel, за кермом був 22-річний водій. Коли автомобілі майже порівнялися, ВАЗ став об'їжджати припаркований Volvo з напівпричепом та допустив зіткнення з Opel.

Від удару ВАЗ відкинуло під вантажівку, а Opel - на ліву частину проїжджої частини. Після цього останній збив огорожу і опинився на узбіччі. У Peugeot, який проїжджав у лівому ряду, полетіли частини паркану.

У ДТП постраждали 22-річний водій Opel і троє пасажирів цього авто - 22-річний та 19-річний молоді люди, 35-річна жінка. Їх з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували в лікарню. 69-річний водій "ВАЗ" отримав тілесні ушкодження, він теж перебуває в лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові трамваї маршруту №23 виведуть на інші напрямки.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися