Самогубство підлітка у Харківському СІЗО: хлопець залишив передсмертну записку

Стало відомо, що написав ув'язнений у передсмертній записці

З'явилися деякі подробиці щодо самогубства підлітка в Харківському слідчому ізоляторі. Як виявилось, хлопець залишив передсмертну записку. Про це повідомляє видання "Харківські вісті".

За словами джерела, на момент скоєння суїциду в камері разом із підлітком перебували ще троє ув'язнених – одному з них 16 років, а двом по 17 років. НП трапилася вночі або рано вранці. Під час обходу о 6:18 підлітка вже виявили мертвим.

У камеру пізніше виявили передсмертну записку, залишену хлопцем. У ній він вибачився у своїх рідних і попросив, щоб у його смерті себе ніхто не звинувачував.

Також стало відомо, що 17-річний хлопець, який наклав на себе руки, родом з міста Лозова, що в Харківській області. У 2020 році він скоїв крадіжку, за що був засуджений до двох років умовно. Проте під час випробувального терміну його спіймали на криміналі, після чого у квітні 2021 року його помістили до СІЗО. Зазначається, що за весь час перебування у слідчому ізоляторі хлопець жодного разу не скаржився на умови утримання чи погане ставлення з боку співкамерників.

На цей момент за цим фактом проводиться перевірка. Подробиці встановлюються.

Нагадаємо, вранці 3 лютого у Харківському СІЗО виявили мертвим 17-річного ув'язненого. Він скоїв самогубство шляхом повішення на простирадлі, закріпленої на внутрішніх ґратах вікна. О 6.35 медики бригади швидкої допомоги констатували смерть.

Також видання "Коментарі. Харків" інформувало читачів про те, що під Харковом повісився вчитель фізкультури у навчальному закладі. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися