Під Харковом повісився вчитель фізкультури прямо у навчальному закладі

Трагедія трапилася посеред дня, тіло знайшли на дереві перед навчальним закладом

На території Медичного ліцею у Мерефі 30 березня знайшли тіло вчителя фізкультури. Про це повідомляє KharkivToday з посиланням на заступника відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області, Оксану Калмикову.

За її словами, трагедія трапилася близько 13:00, у поліцію зателефонували та повідомили про інцидент. Тіло чоловіка знайшли на дереві на подвір'ї ліцею. Вчителю було 44 роки. Мотиви та обставини події поки не відомі. Поліція проводить розслідування. Відомо, що у чоловіка залишилися дружина та 17-річний син, а на роботі він був на "хорошому рахунку", веселий та чуйний.

"Відкрита кримінальна справа за ст. 115 Кримінального Кодексу України: умисне вбивство з позначкою "самогубство". Полісмени з'ясовують усі обставини, за яких подія трапилася, та які передували їй", - розповіла Оксана Калмикова.

У міській раді Мерефи завідуюча сектором з питань освіти відділу освіти, культури та спорту Олена Кондрашина журналістам ситуацію прокоментувати не змогла. За її словами, про обставини їй не відомо, адже вона не була їхнім свідком.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що мати, яка викинула своє щойно народжене немовля у вигрібну яму в туалеті на залізничній станції може отримати покарання у вигляді домашнього арешту терміном до п'яти років. Хоча малюка врятували, жінці інкримінують статтю Кримінального Кодексу про "спроба умисного вбивства матір'ю своєї новонародженої дитини". Опіку над малюком планує оформити на себе батько хлопчика, який спільно проживав з жінкою, яка підозрюється у скоєнні злочину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися