У Харкові чоловік знімав порнографію із власною маленькою донькою

У Харкові на вісім років посадять педофіла

У Харкові до восьми років в'язниці засудили 37-річного чоловіка, який розбещував власну 10-річну доньку та зберігав дитячу порнографію. Про це розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

До правоохоронних органів ще 25 серпня зверталася мати 10-річної доньки, і саме вона розповіла про дії свого колишнього чоловіка. При цьому мамі дівчинки про нахили чоловіка розповіла невідома жінка, яка надіслала відповідний відеозапис. На відео колишній чоловік спокушав їхню спільну доньку.

У ході розслідування також вдалося довести, що чоловік зустрічався з 16-річною дівчиною та робив інтимні фотографії та відео з нею. У суді чоловік визнав свою провину, і 3 лютого Комінтернівський районний суд виніс йому вирок.

Інші ґвалтівники:

Раніше "Коментарі" розповіли про 62-річного ґвалтівника, який кілька років ґвалтував падчерку власного сина. Старий почав залякувати дівчинку, коли їй було всього 11. Насильство тривало понад два роки. Згодом дівчина пересилила себе та все розповіла мамі, яка відразу звернулася до поліції.

В Ізюмі 8 травня на території центрального парку двоє зловмисників зґвалтували 33-річну жінку. Варто зазначити, що, за даними слідства, ґвалтівники скористалися тим, що жінка була п'яною та не могла дати відсічі. Вони силоміць повалили її та разом зґвалтували.

У Харківській області зловили літнього ґвалтівника. За даними правоохоронців, 60-річний зловмисник жив у одному будинку з 13-річною дівчинкою. Коли батьків не було вдома, він увірвався до неї та зґвалтував. Постраждала про все розповіла матері, яка звернулася до поліції. Чоловік дізнався про це і почав ховатися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися