Чоловік кілька років ґвалтував пасербицю свого сина

62-річний ґвалтівник буде сидіти в тюрмі

У Балаклії 62-річний чоловік кілька років ґвалтував дівчину. Подробиці розповіли в поліції Балаклійщини.

Насильником виявився рідний батько вітчима дівчинки. Старий став залякувати дівчинку, коли їй було всього 11. Насильство тривало понад два роки. Через деякий час дівчина пересилила себе і все розповіла мамі, яка одразу звернулася в поліцію.

За даними правоохоронців, зловмисник вступив у статеві відносини з дівчинкою ще влітку 2018 року. Чоловікові повідомили про підозру в згвалтування (частина 4 стаття 152 Кримінального кодексу України). Тепер йому загрожує від 10 до 15 років в'язниці. До суду насильника будуть тримати під вартою.

Нагадаємо, в Харкові 2 травня в квартирі по вулиці Дружби Народів знайшли тіла 29-річного хлопця і 24-річної дівчини. Харківська Національна поліція змогла оперативно розшукати підозрюваного ним виявився 22-річний товариш загиблої пари.

Адвокат 22-річного хлопця заявив, що його підзахисний своєї провини не визнає і заявляє, що вбивство було самозахистом. Більш того, за його словами, захищаючись, вбив він тільки 29-річного чоловіка.

"Він мав інтим із загиблою. Їх" застукав ", вибачте, загиблий співмешканець дівчини - він накинувся і вбив її. Після цього напав на підзахисного, який почав оборонятися - з таким ось результатом", - розповів адвокат.

Своєю чергою, прокуратура вважає провину підозрюваного повній. Слідча група розшукала речові докази за місцем проживання підозрюваного. За словами прокурора хлопець народився в 1999 році й зараз навчається у вищому навчальному закладі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися