У Харкові заарештували шахрайку з Росії

У Харкові шахрайка викрала пенсіонерку заради квартири

У Харкові 53-річна росіянка хотіла заволодіти трикімнатною квартирою 74-річної пенсіонерки, і для цього під приводом турботи вивезла її на іншу житлоплощу. Зловмисницю 4 лютого взяли під варту до 2 квітня та визначили заставу у 744 300 гривень. Відповідне рішення ухвалив Жовтневий районний суд Харкова у себе на сайті.

Зазначається, що жінка похилого віку зберігала документи на квартиру у своєї знайомої. Однак у якийсь момент вона прийшла до неї з ромами та забрала їх собі. Після цього зловмисники вивезли пенсіонерку на орендовану квартиру і тримали там. Їх нотаріус швиденько підготував документи про перепис квартири на іншу людину. Незабаром квартиру виставили на продаж.

Поліціянти оперативно відшукали шахрайку та затримали. Жінку судитимуть за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

Останні новини Харкова:

Нагадаємо, 5 лютого у Харкові сотні мешканців вийшли на "Марш єдності", який намагалися заборонити. Ходу ініціювали організації громадського Штабу оборони Харківської області.

Після цього вже 6 лютого у місті об 11:00 водії зібралися біля стадіону "Металіст", прикріпили прапори України до своїх автомобілів і виїхали на автопробіг "Ми любимо Україну!"

У Харкові водій записав на відео поліціянтів, які зупинили його та нібито почали вимагати хабар. Чоловікові вдалося зняти копів, які показали йому прямо у камеру фак.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися