Підозрюється у вбивстві: в Харкові поліція затримала рецедивиста

Підозрюваний провів на волі менше року

У Харкові правоохоронці затримали 48-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві знайомого. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Як стало відомо сьогодні, 17 березня до правоохоронців звернувся житель Холодногірського району і розповів, що знайшов тіло знайомого. Слідчо-оперативна група встановила, що причиною смерті 40-річного чоловіка стала колото-різана рана грудної клітини.

Невдовзі правоохоронці з'ясували, що напередодні загиблий пиячив разом зі своїм товаришем. Той раніше відбував покарання за замах на вбивство і вийшов на свободу в квітні 2019 року. Між товаришами по чарці сталася сварка, під час якої зловмисник вдарив жертву ножем у груди, а потім зник. Фігуранта затримали і вилучили в нього речові докази. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("умисне вбивство"). У випадку, якщо провина чоловіка буде доведена, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові кинули за ґрати молодика, який порізав працівника кафе в центрі міста.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися