У Харкові вогонь залишив без житла чотири сім'ї

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено дах будинку

У Новобаварском районі Харкова ліквідували пожежу в житловому будинку на чотирьох господарів. Про це розповіли в ГУ ДСНС України в Харківській області.

За даними рятувальників, 19 березня о 4:46 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому чотириквартирному житловому будинку на вулиці Рябінова, 20.

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено дах будинку. Площа пожежі склала близько 150 кв. м. З-за сильного задимлення рятувальники евакуювали п'ятьох мешканців. Причина загоряння встановлюються.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні вночі, 19 березня, в Харкові на Павловому Полі горів Lexus. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 01:31. Автомобіль Lexus Es 300H 2013 року випуску загорівся у дворі 18-поверхового житлового будинку по провулку Отакара Яроша. На місце події прибуло 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горів моторний відсік машини та частково салон. Площа пожежі склала близько 3 квадратних метрів. Читайте за посиланням.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися