У Харкові сталося викрадення бізнесмена: його катували та били у лісі (ФОТО)

Злочинці вимагали вигаданий борг у сумі 1,5 мільйона гривень

У Харкові четверо невідомих чоловіків викрали бізнесмена та вивезли його до лісу. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП у Харківській області.

За інформацією джерела, на чоловіка напали у під'їзді його будинку. Постраждалого побили та на його машині вивезли до лісу. Під час поїздки один із нападників відібрав у потерпілого травматичний пістолет і, погрожуючи застосуванням зброї, зажадав гроші.

Опинившись на території лісу, зловмисники стали вимагати від чоловіка повернення вигаданого боргу у розмірі 1,5 млн гривень. Викрадачі продовжували його катувати та бити, щоб той сказав, де зберігає гроші. Далі нападники відібрали у своєї жертви ключі від його квартири та поїхали, залишивши побитого пристебнутим стяжкою до машини. Пильнувати за чоловіком зловмисники залишили свого спільника.

picture

Незабаром до місця події прибули правоохоронці. Як виявилося, випадковий свідок викрадення чоловіка повідомив про те, що трапилося, у поліцію, після чого за вказаною заявником адресою терміново виїхали керівництво ГУНП у Харківській області, слідчо-оперативна група.

У пресслужбі зазначають, що злочинці вивезли свою жертву до лісу, що у селищі Хорошеве. Поліціянти виявили автомобіль викраденого та самого потерпілого приблизно за 150 метрів від автодороги. На місці було затримано одного з нападників. Незабаром було затримано решту трьох зловмисників.

picture

Повідомляється, що постраждалим виявився 38-річний підприємець. А нападники – мешканці Харківської області від 26 до 62 років. Злочинцям загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до восьми років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися