У Харкові розлючені пасажири блокували рух трамваїв

Пасажири трамваїв влаштували протести

Сьогодні, 20 березня, у Харкові пасажири блокували рух кількох трамвайних маршрутів. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

Чиновник повідомив, що інцидент відбулися на зупинці "Станція метро "Академіка Павлова", перехрестях вулиці Героїв Праці та Академіка Павлова, проспекту Тракторобудівників та вулиці Немишлянській, вулиць Морозова та Киргизькій, Салтівського шосе та проспекту Трактробудівників, на розворотному колі 602 м/р, а також на Холодній горі.

"У одного трамвая розлючені пасажири розбили лобове скло. Для розблокування руху скрізь викликаємо поліцію, але це поки мало допомагає. Оскільки на зазначених ділянках трамваї заблоковані, як ви розумієте, трамваї далі не йдуть, люди на зупинках по маршруту не знають, через що затримка", - написав Сидоренко.

Зазначається, що таким чином харків'яни висловлюють свою незгоду з введеними обмеженнями по кількості людей у салоні.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що з 18 березня в регіоні набула чинності заборона на пасажирські перевезення, за винятком особистого автотранспорту. На час дії карантину в маршрутках, трамваях і тролейбусах повинні знаходитися не більше десяти пасажирів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися