У Харкові 17-річна дівчина викинулася з вікна орендованої квартири: подробиці події

Напередодні дівчина відпочивала зі своїми однокласниками та друзями в орендованій квартирі

У Харкові 17-річна дівчина наклала на себе руки. Трагедія сталася у вихідні, 13 лютого. Наразі стали відомі подробиці події. Про це повідомляє видання MyKharkov, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

Так, за інформацією видання, за кілька годин до трагедії дівчина разом із трьома однокласниками та двома друзями відпочивала в орендованій квартирі на вулиці Велика Панасовська, 115. Підлітки розпивали алкоголь. Кілька разів за вечір дівчину помічали на балконі, коли вона сідала на парапет і звішувала ноги надвір. Очевидці винаймали з балкона свою подругу і заводили назад у квартиру.

Приблизно об 11 годині вечора частина компанії зібралася йти. Дівчина хотіла піти з ними, та її не пустили. Менш ніж за 10 хвилин після цього вона вистрибнула з балкона орендованої квартири. У поліцію про те, що сталося, повідомила місцева мешканка. Вона заявила, що тіло дівчини лежить на даху аптеки. Постраждалу госпіталізували, але вже через дві з половиною години вона померла.

Подруга загиблої розповіла, що напередодні трагедії дівчина розповіла їй, що у неї виникло почуття до одного з хлопців з компанії. Однак їй не подобалося, що він у неї на очах проводить час з іншого. Крім того, подруга зазначила, що у сім'ї дівчини також були проблеми.

Ще одна подруга розповіла, що перед трагедією вона прокинулася від гучної розмови загиблої, яка сиділа на підвіконні й промовила фразу: "Як моя мама скаже, так і буде", відштовхнулася і стрибнула.

За словами джерела, загибла була ученицею Державної гімназії-інтернату військовою фізичною підготовкою "Кадетський корпус".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися