На Харківщині хлопець викрав авто у дідуся екс-коханки

Зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння

На Харківщині поліцейські викрили молодика в угоні автомобіля. Про це розповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", 19 березня близько 00:20 до чергової частини із заявою про зникнення автомобіля Hyundai Accent звернувся 66-річний житель міста Мерефа. Чоловік повідомив, що з території подвір'я багатоповерхового будинку невідомі викрали його транспортний засіб. Під час бесіди пенсіонер згадав, що кілька місяців тому колишній співмешканець онуки вкрав у нього запасні ключі, але в поліцію потерпілий з цього приводу не звертався.

Під час відпрацювання території на одній з вулиць міста поліцейські виявили автомобіль, в якому був 22-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці склали на порушника адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення та доставили його у відділ.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові правоохоронці затримали 48-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві знайомого.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися