У Харківській області рибалка наловила риби на 20 тисяч гривень (ФОТО)

Збитки, завдані рибному господарству України, становлять 19 788 гривень

На Оскольському водосховищі поблизу села Сенькове Куп'янського району інспектори виявили браконьєра. Про це повідомляє управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Харківській області.

Так, за інформацією джерела, під час проведення рибоохоронної роботи інспектори виявили чоловіка, який ловив рибу на Оскольському водосховищі за допомогою заборонених знарядь лову. Зазначається, що він використав сітку. Рибалка встиг зловити наступну рибу: лящ 12 штук загальною вагою 4,5 кг.

На чоловіка складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства (рибальство із застосуванням вогнепальної зброї, електроструму, вибухових або отруйних речовин, інших заборонених знарядь лову, промислових знарядь лову особами, що не мають дозволу на промисел, вилов водних живих ресурсів у розмірах, і спортивного рибальства добову норму вилову). Як повідомляє джерело, загалом збитки, завдані рибному господарству України, становлять 19 788 грн.

picture

Читайте також:

• У Харківській області браконьєри виловили понад 300 кілограмів риби. Вилучено 15 плавзасобів, 102 одиниці заборонених знарядь лову. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області браконьєр виловив риби на сім тисяч гривень. Рибоохоронний патруль затримав порушника на озері Лиман.

Під Харковом браконьєри по-звірячому вбили єдиного лося, що мешкав у лісах області. Тварина занесена до Червоної книги, винних чекає штраф понад 100 тисяч гривень. Про поранену тварину в організацію з порятунку тварин і поліцію повідомив далекобійник, який помітив лося на трасі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися