У Харкові витратили півмільйона гривень на різнобарвну мульчу

Декоративною корою покриють землю в парку Горького

У Харкові парк Горького замовив кору і декоративну мульчу коричневого, чорного, червоного і золотистого кольорів за 600 тисяч гривень. Про це свідчить тендер, опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Варто відзначити, що спочатку парк планував витратити на кору 612 500 гривень. Аукціон відбувся 16 березня. В ньому брали участь три фірми підприємців Олександра Буніна, Владислава Туга і Сергія Виноградова, які запропонували постачання кори через 581 410 гривень, 600 тисяч гривень і 612 100 гривень відповідно. У процесі аукціону змагатися залишилися двоє - фірма Буніна і Туга. Примітно, що парк віддав перевагу фірмі Туга, пропозиція якої виявилося на 18,5 тисячі гривень дорожче.

Всього фірма повинна поставити за цю суму 4 500 упаковок мульчі і кори до 1 липня 2020 року. Зокрема, землю в парку покриють п'ятьма видами трісок: сосновою корою (3 000 упаковок по 50 літрів) і різною декоративною мульчею (1 500 упаковок по 50 літрів) - каштановою, чорною, червоною і золотою (оранжево-жовта, жовта і помаранчева). Від постачальника вимагають, щоб товар був рівномірно пофарбований, стійким до погодних умов і строго розфасований в мішки по квітам. Тріски купують крупної, середньої і дрібної фракції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що під Харковом патрульні зупинили вантажівку повністю завантажений деревиною.




Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися