Під Харковом "борці з сухостоєм" підпалили два будинки

Рятувальники здійснили 68 виїздів на гасіння сухої трави

Протягом 20 березня рятувальники здійснили 68 виїздів на гасіння сухої трави, хвойної підстилки, листя, очерету та сміття. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ ДСНС України в Харківській області.

Як повідомили рятувальники, внаслідок займання вогнем знищено близько 50 га екосистем, пошкоджено два житлових будинки, три господарські будівлі та автомобіль.

Співробітники ДСНС підкреслили, що зазначені пожежі провокують люди, які навмисно спалюють сміття та сухостsq. Рятувальники закликали громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів та на відкритих територіях.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 20 березня в Немишлянсmкому районі Харкова через пожежу рятувальники евакуювали всіх мешканців будинку. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 00:35. Загорівся двоповерховий житловий будинок у провулку Академіка Підгорного, 6. З'ясувалося, що пожежа сталася в одній з кімнат на першому поверсі. Горіло сміття. Площа пожежі склала близько 5 квадратних метрів. Читайте за посиланням.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися