Під Харковом в приватному будинку знайшли кілька десятків боєприпасів

Рятувальники знешкодили знайдені боєприпаси

У Харківській області на території приватного домоволодіння знайшли кілька десятків боєприпасів. Так, рятувальники виявили 37 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Про це розповіли в ГУ ДСНС України в Харківській області.

За даними співробітників ДСНС, 20 березня на номер "101" надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів на території приватного подвір'я на вулиці Спартаківській, 10, в місті Куп'янськ.

Виявленими предметами виявилися мінометні міни діаметром 50 мм часів Другої світової війни. Загалом піротехніки нарахували 37 боєприпасів. Знайдені боєприпаси були знешкоджені на спеціальному майданчику. Постраждалих немає.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині, у Чугуєві під час ліквідації пожежі в житловому двоповерховому будинку врятували трьох його мешканців. Зазначається, що на момент прибуття співробітників ДСНС в квартирі горіли домашні речі на площі 2 кв. м. Вхідні двері були відчинені, що сприяло швидкому поширенню диму на верхній поверх. Внаслідок задимлення сходової клітини шлях евакуації був відрізаний.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися