У Харкові машини ДСНС патрулюють місто

До рейдів залучили понад 30 одиниць спецтранспорту

У Харкові і області більше 30 машин рятувальників за допомогою гучномовців сповіщають жителів про необхідність дотримуватися умов карантину. Про це розповіли у відділі комунікації ДСНС в Харківській області.

У прес-службі ДСНС розповіли, що до такого патрулювання залучили понад 30 машин, з яких від п'яти до дев'яти їздять по Харкову. Спецтранспорт курсуватиме двічі на день - вранці і ввечері. При цьому маршрути змінюватимуться кожен день, щоб охопити як можна більше районів. Що ж стосується області, то там до розповсюдження оголошень залучили аварійно-рятувальні автомобілі, так і місцеві пожежні команди.

У ДСНС рекомендують не виходити без особливої потреби на вулицю і не відвідувати місця масового скупчення людей, дотримуватися правил особистої гігієни, надягати маски та зберігати дистанцію не менше двох метрів з іншими громадянами, а також піклуватися про літніх близьких.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові поліція виписує адмінпротоколи порушників карантину. Станом на вчора, 21 березня, було складено 32 протоколи.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися