У Харкові поліція розслідує смерть таксиста

Тіло без видимих причин насильницької смерті направлено до моргу

У Харківській області виявили тіло чоловіка, який загинув за невідомих поки обставин. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Зазначається, що інцидент стався в Дергачах. Як стало відомо сьогодні, 19 березня близько 08:14 у поліцію надійшла інформація про припаркований на вулиці Лозівській автомобіль таксі марки Daewoo. За кермом машини силовики виявили мертвим 44-річного харків'янина. Тіло без видимих причин насильницької смерті направлено до моргу. Кримінальне провадження відкрито за статтею 115 КК України ("вбивство") з позначкою "природна смерть".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні, 22 березня, в Харкові на Московському проспекті, в районі перетину проспекту з провулку Короленка зіткнулися два легкових автомобіля. На кадрах, які опублікували очевидці в соціальних мережах, видно, що один з автомобілів вилетів з проїжджої частини і врізалася в стіну будинку. Судячи по знімках, автомобілі отримали значні пошкодження. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися