На Харківщині заступник голови облради, у якого підтвердили коронавірус, ходив на роботу

У Будинку рад в Харкові провели дезінфекцію, а всіх, хто контактував з хворим, відправили на самоізоляцію

У заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача підтвердилося захворювання  на коронавірус. Про це повідомляють харківські ЗМІ з посиланням на прес-секретаря заступника голови облради Вікторію Петрухіну, передають "Коментарі. Харків". 

Так, за словами прес-секретаря, Володимир Скоробагач наразі знаходиться у лікарні в  Києві.  У нього лабораторно підтвердили Covid-19 і діагностували пневмонію. 

Також повідомляється, що після повернення з-за кордону заступник голови облради з 10 по 13 березня ходив на роботу.

В прес-службі обласної ради "Коментарям. Харків" повідомили, що сьогодні, 23 березня, у Будинку рад санітарно-епідеміологічна служба провела дезінфекцію приміщень та документації. Частину працівників обласної ради перевели у режим суворої ізоляції, частина працівників працюватиме дистанційно.

В обласній раді також повідомили, що встановили коло осіб, з якими безпосередньо контактував Володимир Скоробагач. Це дев'ять чоловік. Наразі всі вони на самоізоляції.

Крім того, за словами голови обласної ради Сергія Чернова, наразі розглядається можливість роботи постійних комісій в онлайн-режимі, а також варіанти проведення пленарного засідання, якщо у цьому буде нагальна потреба.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що хвора на коронавірус харків'янка виявилася дружиною заступника голови облради Володимира Скоробагача. Відомо, що жінка 11 березня прилетіла з Франції в столицю і з тих пір знаходиться на території Київської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися