Поширювала "закладки": у Харкові викрили 32-річну жінку

Під час затримання у жінки вилучили 18 пакетів з порошками і таблетками

У Харкові викрили 32-річну жінку, яка вирішила заробити на наркотиках. Про це розповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", 13 березня до Основ'янського відділення поліції надійшов сигнал про те, що на території району невідома жінка робить "закладки" наркотиків. Прибувши на місце, копи затримали підозрювану, у якої було з собою 10 пакетів з порошками і таблетками. На момент затримання вона вже встигла зробити вісім "закладок". Жінка зізналася, що наркотичні речовини вона придбала через інтернет з метою продажу. Всього копи вилучили у неї 18 пакетів. Як показала експертиза, в них знаходився метадон і димедрол.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 321 (незаконне зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові кримінальний авторитет втік від поліції, розбивши кілька машин.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися