У Харкові напали на приймальню партії ОПЗЖ

В "Опозиційній платформі - За життя" впевнені, що вандалізм - справа рук радикалів "Фрайкора"

Сьогодні в 2:45 ночі в Харкові радикали здійснили напад на громадську приймальню політичної партії "Опозиційна платформа - За життя". Як заявила керівник приймальні Ірина Хижняк, двоє людей у камуфляжі пошкодили табличку приймальні партії, а також за допомогою балонів з фарбою розмалювали офіс написами і забрали з собою табличку з ім'ям співголови Юрія Бойка.

"Хто ці бандити, і нам, і правоохоронним органам, які прийняли заяву, добре відомо. Це вже 11-й напад на громадську приймальню. Однак досі жодна заява не була розслідувана, і ніхто не поніс покарання за свої протиправні дії. Сподіваємося, що цього разу всі винні в цьому підлому шкідництві не підуть від відповідальності", - кажуть у громадській приймальні партії.

За словами Хижняк, вранці після того, що сталося, в телеграм-каналі праворадикальної організації "Фрайкор" з'явилася публікація загрозливого характеру з фотографіями із місця злочину.

У ОПЗЖ вважають, що така реакція з боку радикалів викликана зростаючим рівнем довіри харків'ян до їх політичної сили. При цьому опозиціонери підкреслюють, що незважаючи на провокації, вони налаштовані на надання допомоги і підтримки людям у цей складний для країни час.

"Ми вимагаємо правової оцінки дій лжепатріотів і провокаторів, повноцінного розслідування і реакції відповідних органів. Всі особи, які намагаються таким чином дестабілізувати обстановку в регіоні і країні, повинні понести покарання. Звертаємося до Генерального прокурора України, міністра МВС, керівника СБУ терміново дати правову оцінку діям радикалів", - вимагають харківські опозиціонери.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися