Підпал позашляховика: у Харкові засудили чоловіка за помсту екс-партнерові по бізнесу

Зловмисник компенсував потерпілій збиток

У Харкові Дзержинський районний суд виніс вирок чоловікові, який підпалив позашляховик на автостоянці. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, інцидент біля "Диво-маркету" на вулиці 23 Серпня стався восени минулого року. Зловмисник підпалив автомобіль Suzuki Jimny, але був затриманий практично відразу очевидцями і поліцією. Правоохоронці також вилучили на місці події пластикову пляшку та інші речові докази.

Під час розгляду уродженець РФ визнав свою провину. За словами чоловіка, раніше у нього був спільний бізнес з чоловіком власниці машини. Однак після 20 років партнерства той вирішив самостійно продати спільну справу. Фігурант побачив на стоянці позашляховик потерпілої, згадав минулі образи і підпалив Suzuki. Згодом чоловік компенсував жертві збитки.

За умисне знищення майна харків'янина засуджено до трьох років позбавлення волі. Однак суд врахував, що колишній підприємець виховує сина з інвалідністю і добровільно сплатив збитки, тому замінив покарання на дворічний випробувальний термін. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові "на гарячому" затримали рецидивіста, який обчистив офіс на ХТЗ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися