На Харківщині в Липцях згорів приватний будинок

На ліквідацію пожежі було направлено 3 відділення рятувальників

У Харківській області в селі Липці на вул. Польовій сталася пожежа в житловому будинку. Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з НС України в Харківській області.

За даними рятувальників, інформація про це надійшла в Службу порятунку 25 березня о 13.02. На ліквідацію пожежі було направлено 3 відділення рятувальників: з 33-го пожежно-рятувального поста с. Липці, а також з 22-ї та 18-ї пожежно-рятувальних частин Харкова.

picture

На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений житловий будинок на площі 130 кв. м. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. О 13:50 пожежу було локалізовано, а о 16:30 - повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що під Харковом через настільну лампу ледь не згорів будинок. На момент прибуття співробітників ДСНС вогнем були охоплені коридор і кімната житлового будинку. Від вогню постраждала господиня будинку - 52-річна жінка. Вона намагалася самотужки загасити пожежу. Її з 80% опіками тіла швидка допомога госпіталізувала в опіковий центр Харкова.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися