Терехов назвав небезпечні місця для прогулянок у Харкові

Російський "світ" залишив надто багато "подарунків" у Харкові, тому деякі місця вважаються зараз вкрай небезпечними для прогулянок

Мер Харкова Ігор Терехов попросив городян утриматися від прогулянок у Лісопарку, зокрема на Меморіалі слави. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

За інформацією градоначальника, найближчими днями на тій території проводитимуть роботи з розмінування. Водночас Терехов поділився фотографіями тих "подарунків", які залишили російські окупанти, а це - міни та залишки снарядів.

picture

"Дуже прошу вас, дорогі харків'яни, не гуляти в Лісопарку, не їздити і не бігати велодоріжкою, оскільки кілька касет, що не розірвалися, знайшли саме на ній. Утримайтеся від прогулянок та вигулу собак у лісосмузі. Там можуть бути міни, снаряди, що не розірвалися, та інші вибухонебезпечні сюрпризи", — зазначив Ігор Терехов.

Терехов наголосив, що відновити прогулянки територією Лісопарку можна буде лише після того, як ДСНС очистять місцевість від небезпечних предметів.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович заявив, що російські окупанти ввели додаткові війська на північ Харківської області, щоб стримати контрнаступ Збройних Сил України у напрямку Волчанська.

 На території Харківської області російські окупанти намагаються закріпитись на околицях населеного пункту Тернова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі. 

 На території Ізюму Харківської області російські окупанти розгорнули додаткові підрозділи ствольної артилерії. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харківській області ЗСУ збирають тіла російських військових. Ці тіла українська сторона може обміняти на живих або загиблих українських бійців. Це стандартна практика цієї війни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися