У Харкові силовики схопили наркодилера

Під час обшуку у харків'янина вилучили метадон, психотропні речовини та канабіс

У Харкові біля одного з торгово-розважальних центрів схопили наркодилера. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За відомостями "главку", викрили зловмисника 25 березня біля торговельно-розважального комплексу на вулиці Академіка Павлова. Поліцейські виявили у чоловіка 10 пакунків з наркотичними засобами – близько 120 грамів метадону, 25 грамів психотропної речовини PVP і близько 30 грамів амфетаміну та канабісу.

picture

Чоловік пояснив, що тривалий час працює кур'єром та поширює наркотичні засоби. У нього вилучили мобільний телефон, банківські картки.

Наркотичні речовини направлені на експертне дослідження. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині прокуратура зацікавилася дитсадками, в яких не дотримуються правила протипожежної безпеки.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися