Тепло і сухо: яку погоду очікувати харків'янам 27 березня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 27 березня, в Харкові та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно-східний, 7 - 12 м / с. Температура вночі від 4 ° морозу до 1 ° тепла, вдень 12 - 17 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 0 - 2 ° морозу, вдень 14 - 16 ° тепла.

За даними порталу "Синоптик", у п'ятницю, 27 березня, хмари, які з'являться на небі вранці та протримаються в Харкові майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

27 березня відзначається день пам'яті святого Феогноста, митрополита Московського. Від наших пращурів до нас дійшло таке спостереження: той, кому пощастить почути грім у цей день, може бути впевненим у тому, що літо буде родючим. Якщо весною у ріках води не додасться, літо обіцяє бути спекотним і сухим.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області всі виші випустили на 10 тисяч студентів більше, ніж набрали на навчання. Так, на початок 2020 році у вузах регіону вчилися 165,2 тисячі студентів.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися