У Харкові обмежать рух автомобілів

Пропуск транспортних засобів буде організовано по вільній від виконання робіт смузі

В Основ'янському районі Харкова буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це повідомили у міській диспетчерській службі, передають "Коментарі. Харків".

По службі зазначили, що з 08:00 до 19:00 28 і 29 березня буде обмежено рух транспортних засобів по вул. Маломясницькій в районі будинку №9/11.

Примітно, що пропуск транспортних засобів буде організовано по вільній від виконання робіт смузі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні, 27 березня, в частині будинків п'яти районів Харкова тимчасово припинено водопостачання. За даними комунальників, це пов'язано з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт у частині будинків міста. Так, водопостачання тимчасово припинено в Московському, Київському, Слобідському, Немишлянському, Шевченківському районах.

Читайте також: Харківська поліція розшукала громадян, які повернулися з-за кордону і не дотримувалися самоізоляції. Так, правоохоронці повідомляють, що 18 березня з Державної установи "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України", до них надійшло 4 листи з проханням розшукати людей, які прибули з-за кордону і повинні були знаходитися на самоізоляції.



Джерело: http://www.1562.kharkov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися