У Харкові змінили графік вивозу сміття

Через карантин у Харкові збільшилася кількість сміття

У Харкові на період карантину змінили графік вивозу сміття. Про це повідомили у відділі комунікації Харківської міської ради.

Так, начальник служби логістики та диспетчеризації комунального підприємства "Комплекс з вивозу побутових відходів" Артем Семикопенко розповів, що через карантин у Харкові збільшилася кількість сміття. Так, довелося змінити графік роботи, маршрути прибирання сміття, а також ввести дезінфекцію контейнерів.

За словами Семикопенко, сміття з центральних районів Харкова переважно вивозять ввечері, спальних - вдень. Також під час карантину за графіком знезаражують контейнери. Для цього на підприємстві є спеціалізований сміттєвоз, оснащений мийкою контейнерів.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що через карантин у Харкові закрили дитячі майданчики. Гойдалки і гірки обмотали забороняючими стрічками і повісили наклейки з нагадуванням про карантин. Також міститься прохання бути відповідальними.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові зареєстрували лабораторно підтверджену підозру на коронавірус. По алгоритму ВООЗ, його необхідно підтвердити в національній референс-лабораторії в Києві.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися