Втік в іншу область: поліція знайшла десятого харків'янина, який повинен знаходитися на самоізоляції

З моменту повернення з-за кордону громадянин не був на Харківщині

Поліція знайшла десятого харків'янина, який повинен був знаходитися в самоізоляції на території Харківської області, однак порушив режим. Про це розповіли в Харківській облдержадміністрації.

Нагадаємо, 18 березня з Державної установи "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" у поліцію надійшло 4 листи з проханням розшукати людей, які прибули з-за кордону і повинні були знаходитися на самоізоляції. Причина в тому, що "мандрівників" не знайшли за адресами, які вони надали.

Всього "загубилися" 10 осіб. 5 з них прибули авіарейсами "Венеція-Київ" (1 людина) і "Париж-Київ" (4 людини). Ще 5 осіб - через пункт пропуску з Польщі.

Станом на 27 березня поліція розшукала всіх десятьох осіб. Дев'ять з них зараз знаходяться в самоізоляції і контролюються поліцією. Всіх оглянули медики.

Відомо, що останнього чоловіка знайшли в Одеській області. Він тимчасово проживає там, і на Харківщині з моменту повернення з-за кордону не був. Контролюватимуть проходження режиму самоізоляції органи влади Одеської області.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що через карантин у Харкові закрили дитячі майданчики. Гойдалки і гірки обмотали забороняючими стрічками і повісили наклейки з нагадуванням про карантин. Також міститься прохання бути відповідальними.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися