У Харкові на Центральному ринку торгували гуманітарною допомогою (ФОТО)

Поліція встановила 4 факти порушень

У Харкові правоохоронцям почали надходити повідомлення про те, що на місцевих ринках торгують іноземними товарами, які мають ознаки приналежності до гуманітарних вантажів. Про це повідомили у пресслужбі Поліції Харківської області.

У зв'язку з численними повідомленнями було проведено перевірку біля Центрального ринку. В результаті поліція встановила 4 факти порушень адміністративного законодавства.

Зазначається, що три випадки стосувалися реалізації предметів гуманітарної допомоги. 60-річний чоловік продавав консерви без необхідних документів, 54-річна жінка, яка торгує на ринку, також не змогла надати сертифікат. Всі товари не мали штрих-кодів, на них були відсутні написи українською мовою.

Щодо порушників було складено протоколи. Зазначається, що надалі співробітники поліції також вживатимуть необхідних заходів для виявлення та припинення фактів продажу населенню товарів гуманітарної допомоги, які люди мають отримувати безкоштовно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Що зараз відбувається з цінами на бензин в Харківській області. Озвучено середню вартість бензину, автогазу та дизельного палива, а також названо ціни на АЗС.

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника управління Служби безпеки України в Харківській області під час свого робочого візиту 29 травня. Що спричинило звільнення, читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися