Автомобіль "всмятку": у Харкові Lexus протаранив авто копів

У результаті ДТП постраждали п'ятеро людей

Вчора, 27 березня, близько 21:00 на перехресті вулиці Бакуліна і проспекту Науки сталася жахлива аварія за участю легкових автомобілів "Lexus", "Мazda" і службової машини патрульної поліції "Mitsubishi Outlander". Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції в Харківській області.

На відео, які опублікували очевидці в соцмережах, видно, що службовий автомобіль здійснював розворот з увімкненим проблисковим маячком синього кольору і спеціальним звуковим сигналом, у той час в нього врізався автомобіль "Lexus". Крім цього автомобіль "Lexus", в результаті некерованого руху, врізався в авто "Мazda".

За даними правоохоронців, з місця пасажирів і водіїв автомобілів "Lexus" та "Мazda" доставили до лікарні. Пасажир службового автомобіля також отримав травми.

Крім того, в мережі з'явилася інформація про те, що за кермом "Лексусу" був Сергій Козлюк, який проходить по кримінальній справі зі стріляниною по журналісту одного з харківських телеканалів під час конфлікту на ринку "Барабашово".

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка в подальшому повинна встановити всі обставини події.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що поліція знайшла десятого харків'янина, який повинен був знаходитися в самоізоляції на території Харківської області, однак порушив режим.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися