На Харківщині накрили наркопритон

В будинку фігуранта виявили наркотичні речовини і використані медичні шприци

У Харківській області правоохоронці викрили чоловіка, який влаштував у своєму будинку наркопритон.

За даними "главку", в Первомайський відділ поліції звернувся 61-річний житель міста Первомайський. Чоловік повідомив, що його сусід тривалий час виробляє і приймає наркотичні речовини. В його квартиру постійно приходять підозрілі особи, які залишають в під'їзді використані шприци.

У квартирі 42-річного чоловіка силовики провели обшук, під час якого вилучили каструлю з насінням маку, три пляшки різного об'єму з рідиною темного кольору, шість використаних медичних шприців, оцет і насіння рослинного походження, зовні схожі на насіння конопель. Вилучені речовини направлені на дослідження.

У ході слідства поліцейські встановили, що зловмисник надавав свою квартиру іншим особам для виготовлення та вживання наркотичних речовин.

На даний час вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що під Харковом згорів приватний будинок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися