У Харкові біля гаража загорівся легковик

Причина загоряння автомобіля встановлюється

У Слобідському районі Харкові ліквідували пожежу в легковому автомобілі Volkswagen. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

Як розповіли співробітники ДСНС, 27 березня о 16:15 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у дворі біля гаража на бульварі Жасминовому, 20, у Харкові. Там горів легковий автомобіль Volkswagen Passat.

Зазначається, що на момент прибуття рятувальників горів моторний відсік і частина салону на площі 4 кв. м. О 16:22 пожежу локалізували, а о 16:33 - ліквідували. Причина загоряння автомобіля встановлюється.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що вчора, 27 березня, близько 21:00 на перехресті вулиці Бакуліна і проспекту Науки сталася жахлива аварія за участю легкових автомобілів "Lexus", "Мazda" і службового автомобіля патрульної поліції "Mitsubishi Outlander". За даними правоохоронців, з місця пасажирів і водіїв автомобілів "Lexus" і "Мazda" доставили в лікарню. Пасажир службового автомобіля також отримав травми. Читайте за посиланням.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися