На Харківщині курець підпалив балкон

У результаті пожежі ніхто не постраждав

У Харківській області в Лозовій сигаретою підпалили балкон. Про це розповіли в Лозівському РВ ГУ ДСНС України в Харківській області, передають "Коментарі. Харків".

За даними рятувальної служби, у п'ятницю, 27 березня, о 10:37 співробітники ДСНС отримали повідомлення про загорання на балконі в мікрорайоні 2 в місті Лозова.

На місці рятувальники встановили, що горить дерев'яна рама балкона на третьому поверсі на площі 0,5 кв. м. Власника будинку на момент пожежі не було вдома.

У відомстві зазначили, що ймовірна причина займання - необережність під час куріння. У результаті загоряння на балконі ніхто не загинув і не травмувався.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Слобідському районі Харкові ліквідували пожежу в легковому автомобілі Volkswagen. Як розповіли співробітники ДСНС, 27 березня о 16:15 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у дворі біля гаража на бульварі Жасминовий, 20, у Харкові. Там горів легковий автомобіль Volkswagen Passat.

Читайте також: у Харкові сталася пожежа у триповерховому будинку, в результаті якого загинула жінка та постраждав чоловік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися