У Харкові "легковик" влетів в автозаправку

Водія з травмами доставили до лікарні

У ніч з 27 на 28 березня в Харкові на Московському проспекті легковий автомобіль вилетів з проїжджої частини в АЗС. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Московському надійшло в поліцію 27 березня близько 00:55. Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Great Wall Haval" не впорався з керуванням і наїхав на паркан автозаправної станції. Від удару автомобіль перекинувся на дах.

Інформація зареєстрована в Слобідському відділі поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 27 березня близько 21:00 на перехресті вулиці Бакуліна і проспекту Науки сталася жахлива аварія за участю легкових автомобілів "Lexus", "Мazda" і службового автомобіля патрульної поліції "Mitsubishi Outlander". За даними правоохоронців, з місця пасажирів і водіїв автомобілів "Lexus" і "Мazda" доставили до лікарні. Пасажир службового автомобіля також отримав травми. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися