У Харкові після авіаудару було пошкоджено будівлі ліцею та училища: як вони зараз виглядають (ФОТО)

Авіаудар був нанесений Салтівським районом

У ніч проти 5 липня окупанти завдали по місту Харків авіаційного удару. В результаті було пошкоджено будинки двох навчальних закладів. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, російські військові здійснили авіаудар приблизно о 2 годині ночі по Салтівському району. Встановлено, що внаслідок обстрілу пошкоджено будинки харківського ліцею та технічного училища.

picture

Місце події було оглянуто прокурорами Салтівської окружної прокуратури м. Харкова спільно зі співробітниками Харківського районного управління поліції №2 ГУНП у Харківській області.

picture

У пресслужбі зазначили, що за фактом порушення законів та звичаїв війни було розпочато досудове розслідування. Матеріали кримінальної справи будуть передані до Управління СБУ у Харківській області.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, розташовану в Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися