На Харківщині приватний будинок перетворився на руїни після обстрілу (ФОТО)

У домі сталася пожежа

Російські окупанти щодня продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. Сьогодні під обстріл потрапив Чугуївський район. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, вранці 5 липня російські військові обстріляли село Коробочкіне, що у Чугуївському районі Харківської області. Внаслідок влучення боєприпасів сталася серйозна руйнація житлового будинку, а також пожежа перекриття будівлі на площі близько 10 кв.м.

picture

Незабаром до місця події прибули співробітники ДСНС та ліквідували спалах. На щастя, загиблих та постраждалих немає.

picture

За фотографіями, які опублікували у прес-службі, видно, що приватна садиба буквально перетворилася на руїни.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, розташовану в Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися